Enää viikko!

Kuukausien odotus palkitaan ensi viikolla, kun on lopulta aika palata Joutsan ajoharjoitteluradalle liukastelemaan. Autokoulu Moottori järjestää siellä tänäkin vuonna ilmaisen liukkaan kelin ratapäivän, jossa pääsee harjoittelemaan auton hallintaa talviolosuhteissa ääritilanteissa. Hahah, olen odottanut sitä innolla vähintään koko alkuvuoden. Viime vuonna tuntui että aika loppuu kesken; toivottavasti tänä vuonna ei käy niin. Muuten joku opettaja saa repiä minut sieltä pois... =)

Toissa vuonna ratapäivää ei järjestetty osallistujien puutteesta johtuen lainkaan ja viime vuonnakin paikalle saapui kuudesta ilmoittautuneesta vain kolme. Yllättäen tänä vuonna ilmoittautuneita on paljon enemmän, jossain vaiheessa sain jopa käsityksen että 12 hengen maksimimäärä olisi täynnä. Ehkäpä puskaradio on toiminut paremmin kuin ennen. Ainakin omalla tahollani olen koittanut mainostaa sitä parhaani mukaan ja sainkin mukaan viime syksynä ajokortin suorittaneen pikkuveljeni. Jos joku lukijani sattuu mukaan, niin nykikää hihasta, olisi kiva tutustua!

Lueskelin äsken viime vuotisen merkintäni aiheesta ja kävin fiilistelemään vähän lisää. En muistanutkaan mitä kaikkea siellä tehtiin. Jotain kehitettävääkin näytti vielä jääneen, sillä olen kirjoittanut että olisin halunnut opettajan oman auton kyytiin pujotteluun tai kitkaympyrässä pyörimiseen. Porukkaa on kuitenkin tulossa sen verran paljon, että saa nähdä ehtivätkö opet neuvoa henkilökohtaisesti.


Moottorin Audi. Voisi olla kiva testata sitä ja kitkarenkailla luistelua...

Pablo.

Tunnisteet: , , ,