POLOinen muuttaa!

Blogini on ollut viime viikot aika hiljainen, mutta nyt on aika kertoa, että taustalla on tapahtunut kovastikin. Olen puuhannut blogimuuttoa ja tällä viikolla se tapahtuu. Kenties jo huomenna?

POLOisen uusi koti tulee sijaitsemaan Autotiellä, tai oikeastaan sen Tien sivustassa, sillä eihän sitä nyt keskelle tietä passaa jäädä majailemaan.

Autotie on viime syksynä perustettu autoportaali, joka korvasi entisen oikotie.fi/autot-sivun. Autotien idea on olla muutakin kuin pelkkä autojen myyntikanava. Tien sivusta on osio, joka ei ole niin vakava ja jossa myös harrastajat pääsevät ääneen. Sinne POLOinen sai kutsun ja pitkään harkittuani päätin vastata myöntävästi.

Bloggerissa on ollut hyvä asustaa, enkä ole kaivannut pois. Kävijämääräni ovat kuitenkin junnanneet pitkään paikallaan ja siihen muutto Autotielle tulee varmasti auttamaan. Sivuston 25 000 viikkokävijästä muutama varmaan eksyy blogiinikin. Tulen saamaan kirjoituksistani myös korvausta, mutta se ei ole syy muuttoon, vaikka kiva lisä onkin. Ja vaikka tämä nyt palkallista hommaa tuleekin olemaan, niin Autotie ei määrittele millään tavalla, mitä kirjoitan, vaan jatkan blogaamista ihan entiseen malliin. (Pieni itsesensuurin vaara tosin on, kun tietää yleisöä olevan enemmän...)

POLOisen uusi osoite tulee olemaan autotie.fi/tien-sivusta/poloinen ja RSS-syöte löytyy osoitteesta autotie.fi/tien-sivusta/rss/poloinen. Muuton jälkeen selain uudelleenohjaa teidät automaattisesti uuteen osoitteeseen. Seuraattehan minua sinne!?


Tunnisteet: