Joulukuun lopun löpinät

Blogissa on ollut viime viikkoina aika hiljaista, kun olen keskittynyt enemmän jouluun ja vähemmän someen ja blogailuun. Unohtui kirjoittaa perinteiset jouluntoivotuksetkin, vaikka leivoin sitä varten piparitkin. No, säästyvätpä ensi vuoteen - siis valokuvina, jos vain muistan kuvata ne. ;)

Leivontapuuhissa.

Ihanasti läheiset muistivat tänäkin jouluna auto/liikenneharrastukseni. Lapsuuteni kuplavolkkarilelua ei löytynyt vieläkään kirppareilta, mutta vanhempien joulukortin reunasta pystyi erottamaan selkeän kuplavolkkarin. Siis jos ei ole niin puusilmä kuin minä, joka huomasi sen vasta kun äiti mainitsi siitä... Hups. Myös tädiltä tupsahti kortti, jonka aiheena on moottoripyöräilevät tontut. :)


Ystäväni niobe oli pannut joululahjapuolella parastaan: saimme mieheni kanssa häneltä lahjaksi nimikoidut Volkswagen-mukit! Oon kyllä vähän kateellinen miehelle siitä, että hänen mukinsa on sininen kun mun taas on tyttömäisempi punainen. Tosin punainen ei ole tässä tapauksessa mikään pinkki, vaan se muistuttaa enemmän Volkkarin T2 hippibussin ruskeanpunaista.


Nioben lahjat eivät edes päättyneet mukeihin, vaan sain häneltä myös hienon Kawasaki Ninja ZX-10R moottoripyörän 1:12 pienoismallin. Että tällainen pyörä seuraavaksi? Väri on ainakin oikea! Voin tällä päristellä sillä välin, kun Eerik nukkuu talviunta.

Kawasaki Ninja ZX-10R vm. 2010

Kaikista hassuimman lahjan sain siskoltani, joka on ilmeisen paljon saanut kuulla, kuinka minua kiinnostaisi ajaa milloin mikäkin jännittävä tie tai risteys. Paketista paljastui nimittäin Lahden kartta, johon oli merkitty tarkastettavaksi eri tyyppisistä liikennekohteita (mm. härveli, merkillisyys, erilainen, jokeri). Mahtavaa, odotan kiertoajelua innolla. :D

Liikennehuomiolista, ansaittuna ykkösenä Lahdenkadun todellinen risteyshärveli, jota olen aina ohi kävellessä katsonut kaihoisasti mutten ajanut. Tästä varmaan joululahjan idea on lähtöisinkin.

Siskoni ei ole erityisen innostunut autoista tai autoilusta ja taitaa pitää minua aika höpsähtäneenä. Sen verran hänellä on kuitenkin mielipidettä asiaan, että jos hänellä olisi auto, niin sen pitäisi olla punainen MINI. Taisi olla pienoinen pettymys, kun hänen miehensä valitsi uudeksi autoksi Audin...

MINI Suomi mainosti syksyllä Facebookissa superhienoa Pop Style -sateenvarjoa, joka oli kuvioitu eri värisillä Mineillä. Kun sen näin, oli siskon joululahja kerrasta päätetty. Siskoni tykkää väreistä ja Ministä, joten mikä voisi olla täydellisempi joululahja hänelle. Siis ainakin, kun antaja on autoharrastaja. :P Sateenvarjon sain tilattua kätevästi Laakkoselta, joka huoltaa Minit Jyväskylässä (jälleenmyyjää täällä ei ole). Jännityksellä odotin joulua ja riemukseni siskoni oli sateenvarjosta vähintään yhtä myyty kuin minäkin!

Mini Pop Style sateenvarjo. Miksei Polosta ole mitään näin hienoa?

Näihin tunnelmiin päätän Poloisen vuoden 2014. Mukavaa uutta vuotta kaikille! Saapa nähdä, mitä jännää se tuo tullessaan. :)

ps. Kiitos muuten lukuisista Pulsar-juttuuni jättämistänne kommenteista! Kommentit ovat ehdottomasti blogauksen suola.  Olen pahoillani, että niihin vastaaminen on viivästynyt. Nyt tilanne on korjattu. Kommentoikaa ihmeessä jatkossakin, vastaan kyllä kaikkiin viesteihinne ennemmin tai myöhemmin.

Tunnisteet: ,