Uudet keskikupit vanteisiin ja virallinen pysäköintipaikka

Ei ole pelkästään Eerik saanut tänä kesänä huomiota. Pientä hemmottelua tarjosin Pololle, kun vaihdoin siihen uudet vanteiden keskiökupit. Meinasin hankkia Volkswagen-logolla varustetut keskiökupit eBaysta jo pari vuotta sitten, mutta homma jäi silloin suunnitteluasteelle.

Viime syksynä yksi Polon AEZ Intenso -vanteiden keskiökupeista lähti viime syksynä omille teilleen, mikä ei tehnyt hyvää Polon ulkonäölle. Ei siis auttanut omistajan muu kuin sukeltaa uudelleen eBayn syvyyksiin. Keskiökuppeja ja -tarroja siellä on pilvin pimein, mutta mikä olisi vanteisiini sopiva malli?

Irrotin Polosta yhden keskikupin lisää ja mittasin sen. (Olisi muuten ajastaan tippunut sekin, niin halkeilleet kiinnitysklipsit olivat.) Polon vanteisiin sopivia 60 mm keskiöitä löytyi eBaysta runsaasti. Haasteelliseksi oikean tuotteen valinnan teki se, ettei ilmoituksissa yleensä kerrottu, miten syviä kupit olivat. Piti siis yrittää arvailla. Piti myös kuvien perusteella koittaa nähdä, mitkä olivat hyvän laatuiset ja tietty missä oli luotettavan oloinen myyjä ja edullisetkin mielellään saisivat olla. Riittävän kauan arvottuani päädyin unkarilaisen myyjän mustareunaisiin kuppeihin, joille tuli hintaa posteineen noin 17 e.

Uudet ja vanhat keskiökupit.

Keskikupit tulivat postissa parissa viikossa, mutta kotona ne odottelivat useamman viikon ennen kuin muistin laittaa ne paikoilleen. Kun lopulta sain kupit paikalleen, niin kylläpä ne näyttivätkin hyvältä! Miksen hankkinut niitä jo 2 vuotta sitten?? (Ihan täydellisesti ne eivät istuneet vanteisiin, sillä ne liikkuvat syvyyssuunnassa muutaman millin, mutta kuka sellaista nyt huomaa.)

Polo katsastuksessa rullilla uusien keskiöiden kanssa.

Volkswagenin esiintuominen ei muuten jäänyt pelkkiin vanteisiin. Ostin kevään moottoripyöränäyttelystä VW Parking Only -pysäköintipaikkakyltin, mutta unohdin sen olemassaolon kokonaan muuton tiimellyksessä. Eräs päivä kyltti tuli vastaan tavaroita järjestellessä ja nyt se komistaa Polon pysäköintiruutua. :)

Poloinen nimikkoruudussaan. :)

Tunnisteet: , , ,