Seuraa Poloista!

Eräs kaverini valitteli joskus, ettei muista koskaan lukea blogiani, koska sen päivityksiä ei näe mistään. Miten niin ei näe? Täällähän ne ovat. :) Itse olen seurannut blogeja vuosikaudet pelkästään RSS-syötteinä, joten en ollut edes ajatellut, miten muut ihmiset niitä seuraavat.

Koska monilla blogeilla tuntuu olevan nykyään Facebook-sivu, niin perustin sellaisen myös Poloiselle kaverini ja muidenkin kiinnostuneiden iloksi. Ilmoittelen Facessa aina uusista blogimerkinnöistä ja lisäksi linkkailen sinne satunnaisesti myös muita Poloisen aiheeseen liittyviä juttuja. Eli ei muuta kuin tykkäämään Poloisen Facebook-sivusta, mikäli haluat naamakirjailun lomassa lukea tuoreimmat blogikuulumiseni! 

Poloisen oman Twitter-tilin perustin vuosi sitten blogin Pikakuulumiset-palstaa varten. Alussa täytin sitä vain omilla kuulumisillani, mutta syksyllä kävin miettimään, miksen käyttäisi Twitteriä kuten on tarkoitettu ja aloin etsiä seurattavia ihmisiä ja yrityksiä, jotka liittyvät liikenteeseen ja autoiluun. Niitä on ollut vaikea löytää, mutta pikkuhiljaa niin seurattavien kuin seuraajienikin määrä on kasvanut. Minusta Twitterissä on tosi siistiä se, miten voit jutella ihan ventovieraiden kanssa ja kysellä myös yrityksiltä asioita ja nämä vastaavat.

Omat twiittaukseni ovat auto- ja liikennepainotteisia, mutta toki siellä tulee juteltua välillä muutakin. Olen vain niin runsassanainen, että asian tiivistäminen 140 merkkiin on välillä tosi työlästä! Ilmoittelen Twitterissä aina uusista blogimerkinnöistä, joten Facebookin lisäksi myös sitä kautta voi pysyä ajan tasalla, mitä blogissani tapahtuu.

Facebookin ja Twitterin lisäksi Poloista voi seurata Blogilistalla ja Bloglovin’ssa. Itse luovuin Blogilistan käytöstä vuosia sitten, mutta selkeästi sille on edelleen tilausta, sillä tasaisesti sieltä tulee kävijöitä blogiini. Bloglovin’ on vastaava työkalu ja lisäsinkin Poloisen myös sitä kautta seurattavaksi.

Itse seuraan blogeja RSS-syötteinä ja sellainen on myös tarjolla Poloisesta. Käytin RSS-syötteiden lukemiseen vuosia Google Readeria, jonka lopetettua toimintansa siirryin Feedlyyn. On erittäin kätevää, kun seurattavat blogit ovat yhdessä palvelussa! Feedlyn ainut vika on siinä, että jos muokkaan blogimerkintää julkaisun jälkeen, eivät muutokset näy Feedlyssä. Ja minähän usein muokkaan, kun unohdan merkinnöistä linkkejä yms...

Lisäilin blogin sivupalkkiin listan näistä seuraamisvaihtoehdoista. Siitä vain poimimaan oma suosikki!

Tunnisteet: