Uuden vuoden kilpailu

Vuoden vaihtumisen kunniaksi on aika pistä pystyyn Poloisen historian ensimmäinen blogikisa!

Viime talven liukkaan kelin ratapäivän päätteeksi kaikki osallistujat saivat Audi-kassit, jotka sisälsivät ensiapulaukun ja heijastinliivin, joiden pitäisi kuulua jokaisen auton vakiovarustukseen. Minulla itselläni oli kuitenkin jo aiemmalta vuodelta saatuna koko setti, joten ajattelin, että blogin lukijoista löytyisi varmaan joku, joka niitä tarvitsisi. Ensiaputarpeita ei toivottavasti tarvitse koskaan käyttää, mutta tuo kassi on oikeasti tosi hyvä kauppakassi ja itselläni käytössä viikoittain.

Ensiapulaukku on varsin kattava sisältäen ihoteippiä, laastareita, ensiapusiteitä, suojasiteitä (eri kokoisia), joustositeitä (eri kokoisia), sidetaitoksia, puhdistuspyyhkeitä, kertakäyttökäsineitä, lämpöpeitteen, kolmioliinan, sakset, elvytyssuojan ja hätäensiapuohjeet.

Kilpailuun voit osallistua kertomalla, 1) mistä pidät eniten blogissani ja 2) miksi juuri sinun pitäisi saada tuo paketti. Vastaa joko kommentoimalla tätä merkintää tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen poloinenblogi@gmail.com. Jos kommentoit anonyyminä, jätäthän myös sähköpostiosoitteesi että voin tunnistaa sinut.

Osallistumisaikaa on tammikuun loppuun saakka. Palkinnon voittaa se, jolla on parhaat perustelut!

Palkintona on kassi, ensiapulaukku ja heijastinliivi.

(Vaikka tuotteissa onkin Audin ja Autokoulu Moottorin logot, ei tämä kuitenkaan ole sponsoroitu arvonta, koska tuon setin saivat kaikki tapahtuman osallistuneet.)

Tunnisteet: ,