RSS ja muuta yleistä

Pahoitteluni kaikille blogiani RSS-syötteen kautta seuraaville. Viime aikaiset merkintäni ovat näkyneet feedissä poikkeuksetta tuplana omien sähläilyjeni takia. Merkinnän urliin on tullut väärä nimi tai väärä päivämäärä tai olen testaillut muuten vaan useiden samana päivänä julkaistujen merkintöjen näyttämistä leiskassa. Tämä sähläily ei ole minulle mitään uutta, mutta uutta on se, että Blogger jättää ne kummittelemaan RSS-syötteeseen, vaikka olen poistanut nuo ylimääräiset merkinnät välittömästi. Ainakin muistelen ettei aina olisi toiminut näin... Jos joku tietää miten poistetut merkinnät saisi pois syötteestä, niin saa kertoa minulle. :)

Uusi leiska on ollut suunnitteilla blogille siitä saakka, kun Polo Junior tuli perheeseen, mutta kuten näkyy, ei asia ole juuri ajatusta pidemmälle edennyt. Tai ei taida edes ajatus näkyä... No vaihdoin sentään pari viikkoa sitten headeriin uuden Polon kuvan, että jotain edistystä! Uusi leiska tulee joskus hamassa tulevaisuudessa.

Ja tätä merkintää en sitten julkaise tuplana!

Edit 16.3.2012: Huomasinpa äsken, että poistetut syötteet näkyvät vain Google Readerissa. Jos syötteen tilaa johonkin ulkopuoliseen RSS-lukijaan, näkyy vain oikeasti julkiset merkinnät... Mutta käyttääkö kukana mitään muuta lukijaa kuin Google Readeriä? Google ja Blogger ovat kimpassa joten asia liittynee jotenkin siihen.

Tunnisteet: